CONTROL ACCES

Sistemele de control acces asigură restricționarea accesului persoanelor sau autovehiculelor într-un obiectiv, reprezintând una dintre cele mai eficiente metode de protecţie a acestuia.

Sunt folosite pentru restricționarea accesului pe stadioane, în aeroporturi, clădiri, parcări cu plată, aplicații de pontaj, se pot integra în sisteme hoteliere cu servicii de tip SPA, la care cardul poate fi folosit ca un portofel electronic, etc.

Aceste sistem pot fi standalone, adică cititorul funcționează pe baza unor date de identificare înscrise într-o memorie internă și, de regulă, nu înregistrează traficul prin zona respectivă, sau pot fi sisteme conectate în rețea.

Sistemele la care cititoarele sunt conectate în rețea prin RS485 sau Ethernet, între ele și la o stație de lucru pe care este instalat un software de gestionare, pot fi programate pe intervale orare, pe utilizatori, uși, etc și pot controla live accesul. Există sisteme care pot fi integrate cu sistemul de supraveghere video, având posibilitatea de a verifica dacă userul care a accesat un anume cititor este cel cu dreptul de acces.

Pe lângă cititoarele respective, care asigură identificarea userului prin diferite metode (PIN, card acces, biometrice), sistemul mai conține elementele de blocare a accesului care pot fi: turnicheți, yale electromagnetice, electromagneți, bolțuri, bariere.

Firme producătoare sau distribuitoare de echipamente de control acces ale căror produse IQSECURE le instalează sunt RESEL, Yli, Rossalare și nu numai.

 

Puteți solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată la contact IQSECURE