SUPRAVEGHERE VIDEO

Supraveghere video 

Supravegherea video este, în principiu, un element ajutător într-un sistem integrat. Acesta asigură vizualizarea zonei (zonelor) aflate în alarmă.

Un sistem de securitate trebuie gândit pe zone concentrice, adică un eveniment de efracție trebuie semnalizat din  faza lui incipientă, de regulă la limita perimetrului, fie că este un depozit, o unitate militară, sau orice altă arie supravegheată.

Sistemul de supraveghere video ajută foarte mult în aceste cazuri deoarece imaginile din zona respectivă, activate automat sau manual, pot da indicații foarte pertinente despre natura evenimentului.

Sistemele de supraveghere video nu se limitează numai la sistemele integrate, de aceea, IQSECURE recomandă instalarea acestor sisteme și în obiective obișnuite, în care pot avea loc evenimente antisociale, care pot fi probate prin vizualizarea imaginilor înregistrate, spre exemplu blocurile de locuințe, unități turistice.

Printre cele mai importante firme producătoare de echipamente de supraveghere video, existente și pe piața de profil din România, sunt Dahua  Security și Hikvision.

Societatea IQSECURE instalează echipamente furnizate de acești producători importanți.

Puteți solicita informații suplimentare sau o ofertă personalizată la contact IQSECURE